Veïns de Bovetes Nord critiquen el “menfotisme” de l'Ajuntament davant els abocaments il·legals de terra en una parcel·la 

  •  Vecinos de Bovetes Nord critican el “pasotismo” del Ayuntamiento ante los vertidos ilegales de tierra en una parcela 
  •  Vecinos de Bovetes Nord critican el “pasotismo” del Ayuntamiento ante los vertidos ilegales de tierra en una parcela 
  28/03/2024

“El Seprona ens ha dit que a ells tampoc els fan cas” 

 

Ningú s'explica per què l'Ajuntament de Dénia encara no ha actuat contra els responsables dels abocaments de terra i enderrocs sense llicència, que es venen produint en una parcel·la de la partida Bovetes Nord. Els veïns critiquen el “menfotisme” de l'Ajuntament ja que les primeres denúncies es van presentar fa dos anys i, segons diuen, “l'expedient municipal seguix aturat”. 

La parcel·la, de 26.344 m², està qualificada com a rústica i té accés pel Camí de Gandia. En la part oposada, que no es veu des de la carretera, la terra acumulada supera els tres metres d'altura. Els veïns calculen que els propietaris del terreny han llançat més de 60.000 tones de terra. 

Agents del Servici de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil han fet inspeccions en més d'una ocasió. “Els del Seprona ens han dit que a ells tampoc els fan cas a l'Ajuntament de Dénia”, comenta un veí, la casa bufona del qual amb la parcel·la. 

Gent de Dénia es va fer ressò de les denúncies veïnals fa set mesos i va formular una pregunta a la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll. El portaveu d'este grup polític, Mario Vidal, ha assenyalat que la regidor va prendre nota, si bé encara no s'han pres mesures. La prova és que el mes de desembre passat van tornar els camions a llançar més tones de terra. 

<<< Tornar a la portada