Veïns del Montgó es torna a posicionar en contra de les contribucions especials per a pagar les obres del clavegueram

Veïns del Montgó se vuelve a posicionar en contra de las contribuciones especiales para pagar las obras del alcantarillado
  22/11/2022

L'associació Veïns del Montgó ha expressat, una vegada més, el seu rebuig al fet que els propietaris d'habitatges hagen de pagar contribucions especial per connectar-se a la xarxa de clavegueram, ja que "hi ha gent que no ho pot pagar", segons ha declarat la presidenta de l'entitat, Christine Huc. Tal com es va explicar en l'assemblea celebrada el dilluns, hi ha algunes particulars que hauran de desemborsar fins a 18.000 euros. La presidenta assenyala que, encara que es puguen fraccionar els pagaments, és una quantitat molt elevada.

La reunió, que va comptar amb una baixa assistència, va servir per a repassar les accions que s'han fet des de l'associació durant l'últim any. En aquest període, Christine Huc ha treballat pràcticament en solitari després de la dimissió de dos càrrecs de la directiva. Aquest dilluns, dos socis van acceptar els càrrecs de secretari i tresorer. 

Christine Huc ha comentat que, malgrat que els veïns del Montgó continuen discriminats en moltes coses, s'ha aconseguit millores com els 14 punts de llums solars que l'Ajuntament de Dénia instal·larà pròximament o els projectes votats pels ciutadans dins dels pressupostos participatius, com les obres en el tram del Camí Pou de la Muntanya entre els col·legis Paidos i Montgó per a millorar la seguretat dels vianants o les millores en la zona verda d'Al Khalif. També s'ha aconseguit el compromís de l'equip de govern per a netejar els barrancs i que s'hagen desallotjat als okupes de la urbanització La Migdiada. Encara així el veïnat considera que no s'han solucionat problemes com la falta de suficients contenidors de fems, la qual cosa obliga alguns residents a fer llargs desplaçaments per a tirar els residus, la insuficient senyalització viària, o les deficiències en l'asfalt d'alguns camins. 

<<< Tornar a la portada