Torna la Gala de l'Esport de Dénia amb catorze nominacions per al millor esportista o equip del 2023

Vuelve la Gala del Deporte de Dénia con catorce nominaciones para el mejor deportista o equipo del 2023
  06/03/2024

El premi especial serà per als futbolistes Fiamma Benítez i “Pepelu”

 

Catorze esportistes o equips conformen la llista de candidats per a obtenir el reconeixement del millor de l’any. Tots ells figuren en les propostes enviades pels clubs a la Regidoria d’Esports de Dénia per haver assolit els objectius marcats en cadascuna de les seues modalitats esportives. El llistat dels nominats l’ha desvelat esta setmana el regidor Valentín Alcalà, qui ha recordat que el lliurament d’este i dels demés guardons es farà el 22 de març en la Gala de l’Esport, recuperada a instàncies del Consell Municipal d’Esports després un parèntesis de cinc anys. Amb ella, ha dit el representant municipal, es vol “visibilitzar i reconéixer públicament la nostra extensa comunitat esportiva per a valorar l'esport base i l'esforç i qualitat dels esportistes deniers”. Eixa nit, en el Centre Social, s’atorgaran a més dos premis especials, que seran per als jugadors del Valencia CF José Luis García Vayá "Pepelu" i Fiamma Benítez Ianuzzi .

La Gala de l’Esport reconeixerà l'esforç, els assoliments i els èxits dels millors clubs, escoles, entrenadors, equips i esportistes deniers de l'any 2023. Començarà a les 20 hores i serà conduïda per Tarannà Teatre. Durant la cerimònia, el Club de Gimnàstica Rítmica de Dénia oferirà una exhibició, mentre que la companyia Inefable Produccions farà un al·legat a l’esport i la igualtat. Entrenadors i esportistes donaran a conèixer també experiències i vivències. 

Valen Alcalà ha agraït la implicació dels membres de la comissió de treball encarregada de triar als guanyadors i als nominats de cadascuna de les categories, així com el millor esportista de l’any. Els integrants de la comissió són membres de clubs esportius de Dénia: Juanjo Ribes (CD Dénia), Pedro Mezquida (Garbí Dénia), Juanjo Palacios (Futbol Base Dénia); José Luis Mengual (Futbol Sala Dianense), Aina Fornés (Atletisme Dianium) i Karina Raso (Club Rítmica Dénia).

El regidor també ha tingut paraules d’agraïment per als usuaris d’Aprosdeco, autors dels premis que s’atorgaran als guardonats. Com en edicions anteriors, el Millor Esportista o Equip de l’Any rebrà un trofeu dissenyat per l’artista Modesto Marí. 

La Gala de l’Esport es podrà seguir en directe per Facebook.

<<< Tornar a la portada