Platges obertes a Xàbia, Calp i Benissa en la Nit de Sant Joan  

  • Playas abiertas en Xàbia, Calp y Benissa en la Nit de Sant Joan  
  • Playas abiertas en Xàbia, Calp y Benissa en la Nit de Sant Joan  
  23/06/2020

Les fogueres i el sopars populars estaran prohibits 

Les celebracions de Sant Joan s'han suspés en tots els municipis a causa de les normes sanitàries. Per tant, aquesta nit no podran realitzar-se les reunions i sopars nocturns a les platges per a evitar aglomeracions, encara que en alguns casos sí que es podrà anar a passejar. 

Les platges de Xàbia estaran obertes en la Nit de Sant Joan encara que hi haurà un dispositiu especial per a fer complir l'ordenança municipal de convivència i seguretat, que prohibeix fer fogates i embrutar les platges amb menjar, envasos de vidre, burilles o materials de combustió. Els qui incomplisquen aquestes normes s'arrisquen a multes de fins a 750 euros.

Tampoc les platges de Calp no es tancaran al públic, encara que es prohibeixen concentracions de persones i actes multitiudinarios,com a sopars i fogueres. La platja del Borumbot, que té menys il·luminació, estarà fitada al públic. Quant a les tradicionals fogueres a les platges, a Calp des de fa temps ja estaven prohibides. Una altra activitat que no podrà realitzar-se enguany en la nit de Sant Joan és sopar en l'arena de la platja.

El mateix ocorrerà a Benissa, on les platges estaran obertes. Allí tampoc es permetran sopars ni fogueres. 

Les úniques platges de la comarca a les qual s'impedirà l'accés són les de Dénia i Teulada. 

Subscriu-te!