Canfali Marina Alta

Xàbia celebrarà divendres que ve una festa d'Orgull i per la Diversitat

  • Xàbia celebrará el próximo viernes una fiesta de Orgullo y por la Diversidad
  • Xàbia celebrará el próximo viernes una fiesta de Orgullo y por la Diversidad
  30/06/2019

L'Ajuntament prepara per a divendres que ve 5 de juny una festa per a celebrar l'Orgull i el Dia de la Diversitat, en una trobada que tindrà lloc en la Plaça de la Constitució. L'acte comptarà amb la col·laboració dels instituts i d'associacions com Xàbia en Moviment, a més d'altres persones sensibilitzades i també activistes. La festa arrancarà sobre les 19 hores amb una intervenció artística del col·lectiu Les 9 Muses, que preparen un mural reivindicatiu. També es projectarà un documental i s'instal·larà un espai per a parlar sobre la diversitat en les famílies. Una batukada recorrerà el Centre Històric i posteriorment hi haurà un sopar de germanor amenitzada amb música. 

A més, l'Ajuntament ha convocat aquest divendres una concentració en la qual van participar regidors i treballadors municipals i altres veïns, per a manifestar-se a favor de la diversitat sexual i en contra de la discriminació de les persones per la seua orientació sexual o de gènere.

L'alcalde, José Chulvi, va ser l'encarregat de llegir un manifest en el qual també es mostrava la preocupació per l'augment de les agressions a persones LGTBI i es deixava clar el compromís de la corporació amb la igualtat real i pel garantir el dret de tots i totes a ser, sentir i estimar com vulguen.

Cercar notícies
Agenda