Xàbia estrenarà l'Arenal Blues en el passeig David Ferrer durant el pont de Sant Josep

Xàbia estrenará el Arenal Blues en el paseo David Ferrer durante el puente de Sant Josep
  16/11/2022
El cartell, que ha preprat la nova associació Xàblues, comptarà amb referents d'aquest estil musical com Graham Foster o Los Fabulosos Blueshakers

Xàbia ha presentat l'Arenal Blues, un nou festival amb el qual el departament de Cultura tracta d'ampliar l'oferta cultural del municipi abraçant cada vegada més gèneres musicals. El nou festival se celebrarà en el Passeig David Ferrer, al costat de la platja de l'Arenal, el pròxim pont de Sant Josep, al març, i donarà resposta als aficionats a aquest estil que va donar origen al jazz i rock. El festival naix impulsat per l'associació Xàblues, creada per a impulsar i difondre el blues en l'àmbit de la comarca. El certamen combinarà qualitat, amb referents com Graham Foster o Los Fabulosos Blueshakers, amb protagonisme per als músics de “quilòmetre zero”.
    El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha presentat l'Arenal Blues que fixarà les dates entre el 17 i 19 de març. També han participat en la trobada parteix de la junta directiva de Xàblues, que està presidida per Guillermo Cardona i que tindrà a José Melero com a secretari.

UN GRAN CARTELL PER A COMENÇAR

    El cartell l'encapçala Graham Foster (músic que va ser descobert per Elton John i que ha tocat amb una llegenda del soul com Etta James o bandes tan icòniques com Oasis o Mclan) i que ara viu en la zona. Els Fabulosos Blueshakers són una formació valenciana amb un repertori molt divertit que es mou entre el blues de Chicago i el rhythm@blues. 
    L'elenc es completa amb altres tres formacions lligades a la Marina Alta com són Georgie & The Fire Lights (composta per professors de l'acadèmia SiFaSol de Benissa), el quartet Altea Blues liderat pel guitarrista German Elul i que compta amb un gran armonicista com Danny Boy i, finalment, Tamy & The Sweet Band una formació jove de Dénia i Xàbia que abasta des del funk i soul fins al rock i el blues.
    El festival se centrarà en diferents ubicacions del passeig David Ferrer i tindrà el dissabte 10 de desembre un xicotet avançament amb una jam sessió a càrrec d'Altea Blues a partir de les 12 hores i en la zona més pròxima a la gelateria Les Ones.

<<< Tornar a la portada