“Xu’6 Racing” s’emporta el premi a l’embarcació de la Baixada al Riu de Bullent 2024 i “Barca de matolls” el guardó a l’originalitat.

  • “Xu’6 Racing” s’emporta el premi a l’embarcació de la Baixada al Riu de Bullent 2024 i  “Barca de matolls” el guardó a l’originalitat.
  • “Xu’6 Racing” s’emporta el premi a l’embarcació de la Baixada al Riu de Bullent 2024 i  “Barca de matolls” el guardó a l’originalitat.
  03/02/2024

El bon temps i les temperatures inusuals per a principis de febrer han jugat a favor de la XXXVIII edició de la Baixada al riu de Bullent, que ha tornat a suscitar una nodrida expectació per a tornar a reivindicar els valors naturals de la marjal de Pego a una jornada que ha pujat el teló del carnestoltes més arrelat de la Marina Alta.

        Centenars de persones s’han donat cita un any més al voltant del Pas de Bullentó, per a seguir les evolucions de la dotzena d’improvisades embarcacions que han acceptat el repte de completar la singular travessera cap el Blau del Galapatar.

        El veredicte del jurat ha decidit atorgar el premi a a l’embarcació més sostenible a “Xu’6 Racing” i el de  l’originalitat a la “Barca de matolls”. Pel que fa al guardó instituït per l’Ajuntament per tal de donar-li un caràcter mediambiental a un esdeveniment que barreja l’esplai amb la promoció al parc natural, el jurat l’ha fet recaure en la colla “Esco-petats”.

        Els guardons han estat lliurats per la regidora de Festes, Anna Llopis, qui s’ha congratulat de poder mantenir una edició més un esdeveniment que amb els anys s’ha convertit en l’aperitiu del carnestoltes pegolí.

<<< Tornar a la portada