Primera Regional: El Benitatxell perd a Oliva i cau a Segona

 Primera Regional: El Benitachell pierde en Oliva y cae a Segunda
  26/05/2022

L’equip del CF Benitatxell ha posat fi a l’aventura per Primera Regional que va encetar fa quasi un any desprès d’aquell memorable ascens que va aconseguir a Orba. La derrota dimecres a Oliva per 1-0, en un partit que havia estat suspès per incidents del públic, ha deixat sense opcions a l’equip que dirigeix José Luis Bisquert.

No se li pot fer cap retret a un equip que ho ha donat tot en el camp i que ha lluitat fins el final. De fet, el passat cap de setmana encara va guanyar al Xeraco per 3-2, una victòria que va permetre mantenir l’esperança fins el partit d’Oliva, davant un rival que també es jugava la permanència.

La del Benitatxell en Primera ha estat també una aposta valenta: es va comptar des del principi amb tots aquells jugadors que protagonitzaren l’ascens, rebutjant reforços. “No sé si tornarem a Primera, però estic segur que continuarem gaudint d’aquesta experiència i d’aquesta gent que segueix sumant a les nostres vides”, ha assenyalat Bisquert en les xarxes, que qualifica el pas per la categoria com “intens” i “satisfactori”.


El president del club, Iván García, ha advertit les intencions de cara a l’any vinent de “competir al màxim nivell i tornar a disfrutar d’aquest meravellós esport”.

El Benitatxell tanca la temporada este diumenge a Polop, a les 11 hores del matí.

FOTO DEL FACEBOOK DE JOSÉ LUIS BISQUERT

<<< Tornar a la portada