Antonio Torres, una dècada com a pintor de ballet

Antonio Torres, una década como pintor de ballet
  30/07/2018

"Intente plasmar què passa a l'interior de les ballarines, el sofriment i l'esforç"

J.V. BOLTA

A l'artista Antonio Torres no li importa que l'encasellen com el pintor del ballet. Les seues obres reflecteixen la bellesa i l'esforç de les ballarines quan estan actuant o els moments previs de preparació abans de sortir a escena. Imatges diferents, que gairebé ningú sol veure. Perquè l'artista resident a Ondara té el privilegi de poder entrar als camerinos per prendre apunts o fotografies que li serveixen a l'hora de la creació dels quadres.
Antonio Torres compleix ara deu anys dedicat a la pintura de ballet i ho fa amb noves perspectives perquè els seus quadres han saltat el toll per ser exhibits en sales d'art d'Estats Units. Després de realitzar exposicions en diferents ciutats d'Espanya i d'Europa, l'empresa americana Decorative Expressions de Fine Art s'ha interessat per la seua obra.


PREGUNTA: Se li obren bones perspectives en un mercat tan interessant com el nord-americà.

RESPOSTA: S'ha fet alguna cosa meua a Texas i a principis de novembre vaig a viatjar als Estats Units per inaugurar una exposició a la Mary Martin Gallery, a Charleston, Carolina del Sud. És un canvi important. He treballat dur des de fa molts anys i no es vaig pensar que pogués arribar fins aquí.

<<< Tornar a la portada