CANFALI MARINA ALTA rep el premi a la tasca informativa atorgat per la Federació de Pilota Valenciana

  • CANFALI MARINA ALTA rep el premi a la tasca informativa atorgat per la Federació de Pilota Valenciana
  • CANFALI MARINA ALTA rep el premi a la tasca informativa atorgat per la Federació de Pilota Valenciana
  22/09/2020

La Federació de Pilota Valenciana ha llirat a CANFALI MARINA ALTA el premi a la promoció de l’esport de la pilota en els mitjans de comunicació. El guardó el va rebre la nostra companya i cap d’Esports Françoise Crespo de mans de la regidora d’Esports de València, Pilar Bernabé, en la Gal·la Anual dels Premis 2020 que es va celebrar al Complex Esportiu i Cultural La Petxina el dimecres per la vesprada.

Crespo va agrair a la Federació el premi i va assenyalar que “per a CANFALI MARINA ALTA és un honor rebre este guardó perquè es una forma de reconèixer la tasca que portem fent des de fa vint-i-huit anys per la pilota valenciana”. “En el nostre periòdic -va recordar-publiquem notícies de competicions professionals i d’amateurs, competicions de xiquets com els Jocs Esportius Escolars, partides de tot classe. Rebre este reconeixement després de vint-i-huit anys promocionant l’esport de la Comunitat Valenciana per excel·lència, la pilota, és tot un honor per a nosaltres”.

            La gal·la de premis anuals de Pilota és un dels actes que la federació organitza amb motiu de la vint-i-nou edició del Dia de la Pilota, que es celebra al llarg de set dies. Durant la gal·la es lliuren els premis als millors jugadores i jugadores, entitats i persones que han destacat pel seu treball, esforç i dedicació a la pilota valenciana.

            A més a mes de CANFALI MARINA ALTA, han estat guardonats també Tonet IV (Tonet Ordiñanya Llopis), millor jugador de raspall professional; Vercher (Joaquim Verger Guillem), millor jugador jove de raspall professional; Puchol II (Francesc Xavier Puchol Catalunya), millor jugador d’escala i corda professional; José Salvador (José Salvador Fernández), millor jugador jove d’escala i corda professional; Victòria de València (Victòria Díez Sanjuan), millor jugadora; Aida de Moixent (Aida Vila Mollá), millor jugadora jove; Juliol d’Oliva (Julio Cortés Rodríguez), premi a la trajectòria esportiva; Ajuntament de Massamagrell, premi promoció esportiva; les escoles d’Almassora i La Nucia, premi Paco Cabanes El Genovés; Caixa Popular, premi a la promoció i suport a la base; i Pigat II (Pasqual Sanchís Moscardó), premi Manuel Tarancón.

 

 

Subscriu-te!