Compromís per Pedreguer desmunta les acusacions de mentider del grup socialista cap al portaveu del govern

Compromís per Pedreguer desmonta las acusaciones de mentiroso del grupo socialista hacia el portavoz del gobierno
  13/01/2022
Lamenten les contínues faltes de respecte i eixides de to del portaveu del grup socialista

Des de l’equip de govern de Pedreguer, lamenten l’enèsima eixida de to que el portaveu socialista de Pedreguer té en sessió plenària contra l’acció de govern portada a terme pel grup de Compromís i, en este cas, concretament contra el portaveu de Compromís. Tot va succeir en el darrer ple de l’any quan el portaveu socialista, Guillermo Salvador, “de manera gratuïta i sense cap fonament, qualifica de mentider al portaveu de Compromís, acusant-lo a ell i a l'equip de govern de no haver donat resposta al Síndic de Greuges”. El govern de Compromís ensenya documents que demostren que eixa resposta va entrar a l'oficina del Síndic el 2 de desembre, siguent recepcionada el mateix dia. De fet, a hores d’ara, el Síndic de Greuges ja ha arxivat l’expedient.
    “Per tant, el portaveu socialista de l'Ajuntament de Pedreguer hauria de retractar-se de les seues acusacions emeses en un acte tan digne com és un ple i demanar perdó al portaveu de Compromís i a tots els pedreguers i les pedregueres per convertir eixe espai de debat de la democràcia en un circ mensual amb propòsits partidistes. No tot s'hi val en política”, assenyalen des de Compromís.
    Els regidors i les regidores del grup municipal de Compromís que han lamentat el nou atac gratuït del portaveu socialista, adverteixen que “això no genera precisament ponts de coincidència per futurs governs de progrés”, i asseguren que el senyor síndic té tota la informació que demana i han recomanat al portaveu socialista que “es documente almenys de la realitat del poble fora de les xarxes socials i que, si és possible, s’abstinga d’expel·lir insults a dojo”. “Eixa manera de fer política ja fa temps que la vam desterrar i pensem que no és la que vol, ni es mereix, el nostre poble”, afegeixen.
    “Compromís per Pedreguer seguirà combatent les desinformacions què es puguen cometre amb informació veraç, per dignificar la política local i en favor de la raó en què es basa el progrés”, conclouen.

<<< Tornar a la portada