Culo Culo, biquinis d'inspiració carioca dissenyats a Pedreguer

Culo Culo, biquinis de inspiración carioca diseñados en Pedreguer
  03/08/2019

Una creativa hispà-brasilera establerta a la comarca llança una exclusiva marca de banyadors per a dona inspirats en la fauna i flora tropical

Alejandra Raga: "La moda brasilera està molt avançada en diversitat i qualitat"

LLUÍS PONS

Anar a prendre el bany a la platja sense perdre el glamour és una opció per la qual aposta un nou concepte de biquini, de nom comercial Culo Culo, amb arrels a la nostra comarca. I passejar per les nostres platges un colorit model de tints exòtics i insipirado en la fauna i flora tropical, com els que es llueixen a la riba carioca d'Ipanema, a la ciutat brasilera de Rio de Janeiro, queda ja molt proper. Tant com que els dissenys es cuinen a Pedreguer, de la mà d'una creadora hispà-brasilera, Alejandra Raga, establerta a la comarca des de fa més d'un lustre.
De família tradicional i noble espanyola que es va instal·lar al Brasil després de la Guerra Civil, Alejandra passeja amb discreció el seu port mestís -els seus arrels són gallegues, catalanes, valencianes i brasileres-, la seua elegància heretada i el bon gust pel estètica. A més de dissenyadora, és també creadora i interiorista, facetes del món de la imatge amb què ha conviscut des de la infància.

<<< Tornar a la portada