El futbolista José Luis Gayà serà el pregoner d’unes Festes de Juliol de Pedreguer amb trenta entrades de bous

El futbolista José Luis Gayà serà el pregoner d’unes Festes de Juliol de Pedreguer amb trenta entrades de bous
  21/06/2022

El programa de Festes de Juliol de Pedreguer ja està quasi al carrer, o més correctament dit, ja corre per les xarxes. I ja s’han desvetllat alguns dels seus secrets, com per exemple que el futbolista José Luis Gayà serà pregoner de les festes del seu poble, i que hi haurà fins a 30 entrades de bous.

Les festes se celebraran del divendres 8 al diumenge 17 de juliol. En la primera jornada hi haurà la primera exhibició d’entrades per la vesprada, a les 19.30 hores, i a la nit tindrà lloc el pregó, abans de la nit de rock que protagonitzaran Smoking Souls, La Fuga i Nativa, al pati del col·legi Alfàs.

Que la Comissió de Festes d’enguany, la que ha tingut que suportar el parèntesi de la pandèmia, era “bouera” se sabia. Ara el programa ho constanta, amb 30 entrades de bous. Alguns amb quatre entrades, i fins a dues sessions en vesprada i nit d’exhibicions d’entrades. A més, hi haurà concurs amb la participació de les millors ramaderies que faenen per la comarca, i també un homenatge als retalladors del poble.

El programa deixa per a pocs canvis, els principals forçats perquè Sant Bonaventura cau en divendres. Així, les quintades es traslladen a l’últim dissabte, i les carrosses seran dimecres. També l’aposta per la música, amb grups de renom i l’espectacle de Mecano de la nit de la presentació.

Música, festa, balls, concurs de paelles, coets i altres ingredients més de la festa per omplir un programa per a tots els gustos. Els protagonistes de les festes, la Quintà de 2022, duu per nom L’Estrallà.

<<< Tornar a la portada