El PSPV de Pedreguer contesta a Compromís: la resposta al Síndic es fa fora de termini i davant un segon requeriment

El PSPV de Pedreguer contesta a Compromís: la respuesta al Síndico se hizo fuer de plazo y ante un segundo requerimiento
  14/01/2022

El PSPV-PSOE de Pedreguer no s’ha callat davant les manifestacions fetes ahir per Compromís -amb vídeo inclòs- i que han encès la polèmica entre ambdós partits entorn a la resposta que se li va donar al Síndic de Greuges. Els socialistes entenen que el vídeo “'ataca de forma personal al portaveu del grup municipal Socialista”, al que acusen de mentir. 
    Com ha resposta han fet aplegar als mitjans de comunicació una “notificació del Síndic de Greuges de 29/11/21 en la que exposa clarament que l'Ajuntament de Pedreguer no va respondre al requeriment realitzat per aquest organisme amb data 07/10/21 i que insta a què conteste l'Ajuntament sota responsabilitat dels responsables”.
    “Aquesta notificació”, adverteixen, “es mencionava en la moció presentada pel PSPV-PSOE en el plenari, i en cap moment el portaveu de Compromís va explicar perquè no es va contestar el requeriment de data 07/10/21; simplement, es va limitar a manipular la realitat, diguen que si que hi havien constatat, evidentment fora de termini i davant un segon requeriment del Síndic”, aclareixen els socialistes. 
    “Tot segons el manifestat pel portaveu de Compromís, ja que estem a l'espera que ens envien dins del termini de 30 dies des de el plenari de desembre de la informació sol·licitada que inclou prova documental de totes les gestions fetes i així com un informe signat competent que demostre la legalitat d'aquest punt de recollida”, afegeixen.

50.000 EUROS DE “COST ADDICIONAL”

    “Per desgràcia, és ja habitual en l'Ajuntament de Pedreguer fer la feina tard, com també va ocórrer en la presentació del Pla General que es va presentar tard i va caducar el procediment, i que per aquest motiu l'Ajuntament ha tingut que licitar de nou els treballs de redacció amb un cost addicional de més de 50.000 euros, tot per una negligència de l'equip de Govern”.
    Per als socialistes, el vídeo i les “acusacions personals”, són una “Cortina de Fum” per amagar que l'equip de Govern de Compromís “va votar no al canvi d'un punt de recollida de fem que causa molèsties a una família”. Aquest tema, presentat pels socialistes en format de moció, és l’origen de la polèmica que s’ha suscitat entre ambdues formacions. 

<<< Tornar a la portada