Futbol Sala Divisió d'Honor Juvenil: Massa càstig per al Paidos Mar Dénia davant el Villarrobledo (0-5)

Fútbol Sala División de Honor Juvenil: Demasiado castigo para el Paidos Mar Dénia ante el Villarrobledo (0-5)
  23/01/2023

El Paidos Mar Dénia de Divisió d'Honor Juvenil de Futbol Sala va caure derrotat a casa per 0-5 davant el Futsal Villarrobledo, un dels favorits del grup. Els locals van meréixer més però van acusar la falta d'encert de cara a porteria, i van sucumbir davant l'efectivitat del quadre visitant.
    El Paidos Mar Dénia Fernández Luna va arrancar ben posicionat i va plantar cara al seu rival fins que va arribar una fallada defensiva en el minut 5 que va permetre avançar-se als visitants. Els col·legials no es van ensorrar i van continuar lluitant malgrat tindre fins a 4 baixes importants per lesió. Però en l'últim minut de la primera meitat va arribar el 0-2 amb què es va aconseguir el descans.
    En la segona part de nou es va veure un Paidos Mar Dénia Fernández Luna ben posicionat en defensa i un Villarrobledo que cap al seu  joc. Una altra fallada en la saga local, està vegada amb una mala eixida de porter col·legial, va permetre que marcaren els visitants, que van deixar pràcticament sentenciat la trobada, ja que els locals no van saber entrar de nou en el partit. El Villarrobledo va aprofitar la situació per a marcar dos nous punts. El gol local va arribar en el minut 35, obra de Javi Montserrat.
    Aquest pròxim dissabte el conjunt denier es desplaça a Cartagena per a enfrontar-se al Jimbee, segon classificat, a les 17 hores. Serà l'últim partit abans del parèntesi de dues jornades perquè puga disputar-se la Copa d'Espanya (sènior i juvenil), des del 9 al 12 de febrer.