Joventut Xàbia-Dénia BC i Paidos Rojo-Dénia BC, aquest dissabte a Dénia en les finals aleví masculina i femenina de la Lliga Valenciana de Bàsquet

Joventut Xàbia-Dénia BC y Paidos Rojo-Dénia BC, este sábado en Dénia en las finales alevín masculina y femenina de la Lliga Valenciana de Baloncesto
  20/10/2021

El Pavelló de l'avinguda Joan Fuster de Dénia serà seu aquest dissabte al matí de les finals Alevins femenina i masculina de l'edició de 2021 de la Lliga Valenciana de Bàsquet. Aquesta ja tradicional competició de pretemporada, organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, arribarà així a la seua fi amb la celebració de les finals dels tornejos de les categories de minibasket, després d'haver-se disputat en les setmanes precedents les corresponents a la resta de nivells de major edat.

La final aleví masculina la disputaran el Joventut Xàbia contra el Dénia BC, a les 10 hores. A les 12 hores tindrà lloc la final femenina, entre Paidos roig i el Dénia BC.

Després de la disputa d'aquestes finals es posaran en marxa el dissabte 30 d'octubre les competicions regulars de la temporada 2021/22 en les categories de minibasket, que se sumaran a les iniciades ja la setmana passada des d'Infantils a Sènior.

El Dénia Basquet agraeix la confiança de la FBCV i l'imprescindible suport de l'Ajuntament per a l'organització d'aquestes finals, que segur resultaran una experiència positiva.

<<< Tornar a la portada