L'Audiència condemna a dos agents de la Policia Nacional per furt i estafa 

La Audiencia condena a dos agentes de la Policía Nacional por hurto y estafa 
  17/11/2022

Van cometre els delictes quan estaven destinats a Dénia 

Dos agents de la Policia Nacional han sigut condemnats pels delictes de furt i estafa comesos entre els anys 2014 i 2016 quan estaven destinats en la comissaria de Dénia. A un dels agents se'l considera també responsable d'un altre delicte de revelació de secrets per accedir de manera injustificada a les bases de dades del cos per a realitzar consultes personals.

La sentència de l'Audiència Provincial detalla que els agents es van apropiar de diferents objectes quan van intervindre en denúncies per robatoris i altres delictes. Normalment, els estafats eren turistes estrangers. 

Es calcula que el valor dels objectes furtats ascendeix a 11.000 euros. Sempre segons la sentència judicial, els agents van actuar en sis habitatges, d'on es van emportar telèfons mòbils, una pala de pàdel, ulleres de sol, carcasses de mòbils, rellotges, polseres, pitxers de cervesa de col·leccionista, mobles i altres estris, que bé li'ls quedaven o els venien. 

Un dels agents ha sigut condemnat a un any i tres mesos mentre que l'altre suma quasi cinc anys de pena. I se'ls inhabilita per a continuar exercint les seues funcions com a policies nacionals durant un any i nou mesos.

En el seu moment ja van ser apartats del servei ja que també van simular diversos accidents de trànsit en el municipi de Dénia on treballaven per a cobrar indemnitzacions fraudulentes de l'assegurança. 

<<< Tornar a la portada