La cuina tradicional de Beniarbeig ix dissabte al carrer amb La Tapa Típica

La cuina tradicional de Beniarbeig ix dissabte al carrer amb La Tapa Típica
  03/10/2017

La cuina tradicional ix aquest pròxim dissabte al carrer amb La Tapa Típica, la primera jornada de gastronomia local en la que participen sis bars i establiments comercials del poble. A partir de les 20 hores hi haurà degustació de tapes i la cuina tradicional amb vins i begudes de la comarca. També hi haurà música i animació infantil i música. La iniciativa està organitzada per la Regidoria de Cultura i serveix de preàmbul a les activitats amb què es commemora el 9 d’Octubre. 

De fet, diumenge 8 hi haurà el primer Ral.li Fotogràfic de Beniarbeig que organitza la mateixa regidoria amb la col.laboració de l’Associació Fotogràfica i Audiovisual de Pedreguer (AFAP).

A més, per dilluns s’ha organitzat una Gimcana amb el títol La història del teu poble i que arrancarà a les 11 hores a la Plaça. L’objectiu és el d’apropar la història local d’una manera lúdica i col·laborativa. Tot i que està dissenyada per a joves, no existeix límit d’edat per als participants. La participació és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca Municipal. 

Subscriu-te!