La Fira de Nadal d’Orba es presenta com a eina per la dinamització del comerç local

La Fira de Nadal d’Orba es presenta com a eina per la dinamització del comerç local
  26/11/2016

L’Associació de Comerciants d’Orba (ACEDOR) i la Regidoria d’Economia Local han presentat en el Centre Cívic del municipi la dotzena edició de la Fireta de Nadal que organitza aquest col·lectiu el primer cap de setmana de desembre.

            La presidenta del col·lectiu, Dora Perelló, ha comparegut al front de la directiva davant dels associats i públic en general per assenyalar com a novetat estructural l’adquisició de carpes noves mitjançant l’oportuna subvenció de l’Ajuntament. Aquesta circumstància, segons ha remarcat, “farà de la fireta d’enguany una cosa nova i bicolor”. A banda, ha assenyalat com a altres atractius un taller de fades i sirenes i una parada de torró de Xixona.

            Perelló ha agraït la implicació de la gent que composa l’actual directiva per dinamitzar l’esdeveniment dins d’un gran ambient i el recolzament de l’actual equip de govern de l’Ajuntament en eixe objectiu. “Hem passat un any fenomenal i esperem l’any que ve tornar a estar ací presentant una nova edició de la Fira de Nadal, perquè serà la senyal de que tot ha eixit be”.

<<< Tornar a la portada