"La gent gasta molt de temps a Internet però no inverteix ni es forma per treure-li profit"

“La gente gasta mucho tiempo en Internet pero no invierte ni se forma para sacarle provecho”
  15/10/2017

Pablo Vinogradov, expert en Tecnologia

Amb 15 anys va crear la seua pròpia xarxa social i ara desenvolupa productes ICSM® per Smart Cites, Big Data i Indústria 4.0

"La globalització t'empeny a innovar i buscar nous recursos cada dia"

DÍDAC vengut

Ningú dubta que la comunicació del segle XXI està centrada a Internet, la xarxa de xarxes universal, infinita i accessible per a tothom. Qui no coneix i utilitza Facebook, Twitter, Tuenti, els telèfons intel·ligents, WhatsApp o qualsevol altre tipus de xarxa social? L'entreteniment i les relacions socials triomfen a tot el món però no són més que un petit exemple de les possibilitats i avantatges que ofereix una xarxa que està per explotar. És la conclusió a la qual arribes després de parlar amb Pablo Vinogradov Llobell, un jove talent de Teulada que ha fet del seu hobbie una eina de treball amb projectes arreu del món sense moure del seu poble natal.
La seua empresa familiar va començar venent ordinadors i ara es dedica a solucions de seguretat que transformen el vídeo digital en informació amb les seves aplicacions de vídeo intel·ligent. El més sorprenent del cas és que Vinogradov és autodidacta: ha après de la seua pròpia experiència després d'hores i hores d'èxits i de fracassos. Ara, als seus 21 anys, està considerat com un expert reconegut per Intel ITP® i altres programes de formació en coneixements sobre l'aplicació de solucions per a empreses i consumidors.
 

Subscriu-te!
Suscrpciones

Subscriu-te al
butlletí de notícies

He llegit i accepte l'avís legal
Cercar notícies