La Vall de Pop celebra l'inici de la campanya del vi amb una verema i un sopar

La Vall de Pop celebra el inicio de la campaña del vino con una vendimia y una cena
  10/09/2019

L'Associació d'Empresaris Turístics de la Vall de Pop (ATEVAP) ha organitzat per a aquest pròxim dissabte 14 de setembre una verema per a celebrar l'arrencada de la temporada de la recollida del raïm, amb el qual es posa en marxa el procés d'elaboració dels nous vins. L'activitat consistirà en una Verema Nocturna que s'acompanyarà després amb un trepitjat del raïm mitjançant la manera artesanal.
    La iniciativa està organitzada en col·laboració amb Bodegas Riko Xaló i estarà dirigida per Óscar Mestre. També participa Companatge Xaló que aporta l'embotit que se servirà en el posterior sopar que s'acompanyarà amb altres productes gastronòmics i vins de l'entorn de la vall. 
    L'activitat arrencarà a les 20 hores i les reserves es poden realitzar a través de la pàgina web de l'associació, www.totvalldepop.com.
    “Amb aquesta campanya el que pretenem és donar a conèixer els productes de la Vall de Pop d'elaboració tradicional i km 0, i per tant amb escassa petjada de carboni”, destaca el president de l'associació, Ángel Vives.
    La Verema Nocturna és l'acte central per a la ATEVAP d'una campanya que a més promociona altres iniciatives que es desenvolupen durant aquest mes en la Vall de Pop. Entre elles figuren la Fira del Llaurador que es va celebrar a Llíber el passat cap de setmana i el Mercat de la Terra de Xaló, que tindrà lloc el mateix dissabte 14 de setembre i que estarà dedicat precisament al vi. 
    Finalment, Bodegas Xaló manté la seva campanya de visites guiades també en aquest mes, i Casa Aleluya estrena el calendari d'actuacions musicals en directe amb cites cada diumenge a les tardes.

Subscriu-te!