L’Ajuntament d’Ondara habilitarà una pista esportiva de 3x3 futbol-basquet darrere del Centre Social

  • L’Ajuntament d’Ondara habilitarà una pista esportiva de 3x3 futbol-basquet darrere del Centre Social
  • L’Ajuntament d’Ondara habilitarà una pista esportiva de 3x3 futbol-basquet darrere del Centre Social
  13/03/2023

Una nova alternativa d’oci saludable ha estat programada per l’Ajuntament d’Ondara am l’habilitació d’una pista esportiva de 3x3 futbol-basquet darrer del Centre Social.

L’alcalde, José Ramiro, ha fonamentat la iniciativa en ares a “donar la possibilitat de practicar esport en una dotació esportiva urbana, al marge dels recintes esportius utilitzats per les Escoles Esportives Municipals en els seus entrenaments i partits, ampliant així els llocs i horaris on es poden practicar esports com bàsquet i futbol, atès que aquesta pista estarà oberta tots els dies de la setmana, si bé s'estudiarà posar un horari d'ús que garantisca la convivència i descans veïnal”. Aquest ús, segons ha precisat, vindrà determinat quan s’apague la il·luminació a la nit.

No obstant, ha inclòs la dotació dins d’un projecte que pensa ampliar-se amb noves pistes semblants en altres punts del nucli urbà d’Ondara, atès que es tracta d'una demanda de la joventut del poble.

        En concret, ha detallat que nova la instal·lació esportiva s’ubicarà en la parcel·la municipal de 226 m2, entre els carrers Furs i Salvador Cabrera, en una zona molt freqüentada per famílies, sobre tot per estar al costat del Centre Social i la seua gran terrassa, que és punt d’encontre habitual de molts veïns i veïnes. L’execució de la pista esportiva, de 15x8 metres, ha sigut adjudicada en la junta de govern local per 38.815,15 euros (IVA inclòs), que seran finançats amb fons propis de les arques municipals, per a donar-la d’una base de paviment de formigó, amb el muntatge d'una pista de futbet 3x3 amb porteries i canastres acabada amb gespa artificial, tanca de 3 metres d'altura, subministrament i plantació d'arbres, bancs, paperera i font; i il·luminació mitjançant la col·locació de focus de led de 50W amb temporitzador.

 

<<< Tornar a la portada