Els socialistes de la Marina Alta s'adhereixen al Manifest 8M Juntes Som Més i donarà suport a la vaga feminista

Los socialistas de la Marina Alta se adhieren al Manifiesto 8M Juntas Somos Más y dará soporte a la huelga feminista
  05/03/2018


"Sense feminisme no hi ha socialisme". La ponència política aprovada pels socialistes de la Marina Alta en el seu últim Congrés Comarcal, celebrat a Calp, és clara en el seu missatge. Per això, el primer acord de la Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE, acordat per unanimitat de tots els seus membres, va ser l'adhesió com a organització al Manifest 8M Juntes Som Més i donar suport a la vaga feminista de dijous vinent.

La determinació va succeir durant la primera reunió de l'Executiva Comarcal que es va celebrar a la Vall d'Ebo. L'elecció de la localització respon a la intenció de recordar la figura de l'alcalde del municipi, Rafa Llodrà i retre-li homenatge, com ja va anunciar el secretari general de l'organització, Óscar Mengual, durant la campanya de les Primàries per les quals va ser elegit. Una decisió prèvia que, a més, per Mengual, va significar un encert, ja que "el tracte i la disposició de l'actual alcaldessa, Leonor Jiménez, va ser excepcional. Va ser una excel·lent amfitriona ".

El també regidor de l'Ajuntament de Dénia, instants després de donar per finalitzada aquesta primera junta, va definir el desenvolupament de la mateixa com "un matí de debat, treball i en el qual plantegem moltes idees per dur endavant els propers mesos, sempre amb la vista posada, especialment, als pobles més petits ".

Subscriu-te!