Cinc-cents atletes cobreixen el cup màxim previst a la Trail de Pego per a preservar la sostenibilitat de les sendes de muntanya

  • Medio millar de atletas cubren el cupo maximo previsto en la Trail de Pego para preservar la sostenibilidad de las sendas de montaña
  • Medio millar de atletas cubren el cupo maximo previsto en la Trail de Pego para preservar la sostenibilidad de las sendas de montaña
  23/04/2023

La IV Trail de Pego ha cobert les cinc-centes places previstes per a la participació tant en la modalitat de cursa com en la de caminada per tal de preservar la sostenibilitat de les sendes.

El regidor d’Esports, Raúl Tamarit s’ha congratulat d’aquesta circumstància i ha agraït als directius i efectius del Club Dorsal 19 la disposició i constància per a fer de Pego una referència atlètica i esportiva tant en aquesta cursa de muntanya com en la d’asfalt que tindrà lloc el dissabte 6 de maig. El capítol d’agraïment l’ampliat a més cap als voluntaris, Acció Urgent i Policia Local.    

        La cursa ha tingut a Joel Montiel (Renov Training) i a Àngela Pizarro (C. Córrer Xeraco) com a respectius guanyadors de les categories absolutes masculina y femenina.

        Pel que fa a les classificacions locals d’aquesta categoria reina el podi masculí ha estat integrat per Javier Ivan Sánchez, Martín Rama i Fernando Sastre; mentre que el femení ha tingut com a protagonistes a Ade Aguilar, Sonia Sendra i Laura Ivars.

        Quan a la categoria sprint masculina de 13 quilòmetres se l’han adjudicada l’independent Noel Tornero i Belen Leal

(Ondara Tri Esport). Els pòdiums en el plànol local han estat ocupat per Ana González, Laia Gómez i Clara Enguix en fèmines i José Giménez, Carlos Siscar i Manolo Vicens en homes.

         

 

<<< Tornar a la portada