Mònica Fullana, arquitecta i interiorista: "La reforma d'un hotel li dóna frescor, funcionalitat i un augment dels preus"

Mónica Fullana, arquitecta e interiorista: “La reforma de un hotel le da frescura, funcionalidad y un aumento de los precios”
  17/06/2019

"Tot ha de regenerar per atraure més públic perquè si no la gent s'avorreix"

J.V. BOLTA

Porta amb orgull ser néta del metge José Fullana i és descendent dels empresaris que van fundar la fàbrica de joguets de Monllor a Dénia. Mònica Fullana ha seguit un rumb professional diferent: l'arquitectura i l'interiorisme són la seua passió. S'ha especialitzat en la reforma d'hotels, als quals aconsegueix canviar el concepte, fent-los més funcionals i atractius.
Mònica Fullana va acabar la carrera a València en 2003 i va donar els seus primers passos a Múrcia amb el seu pare, també arquitecte. Després d'una estada a Holanda, va realitzar un màster i es va establir a Eivissa on va passar vuit anys. Actualment, té el seu estudi al carrer Marqués de Campo de Dénia, al costat del seu soci i marit, Antonio Albaladejo. El seu últim treball és la primera fase de la reforma de l'Hotel La Sella, on ha tornat a demostrar la seua creativitat i segell personal per renovar un establiment d'estil clàssic. Un dels seus encerts ha estat introduir elements de la cultura de la comarca. Per exemple, en la decoració de les habitacions ha incorporat objectes de vímet de Gata.

<<< Tornar a la portada