Nick Hardt guanya el torneig Orysol del Club de Tennis Dénia 

  • Nick Hardt gana el torneo Orysol del Club de Tenis Dénia 
  • Nick Hardt gana el torneo Orysol del Club de Tenis Dénia 
  01/08/2022

El dominicà Nick Hardt s'ha proclamat vencedor del XLIII Torneig Orysol, celebrat en el Club de Tennis Dénia. Hardt va véncer a l'argentí Mariano Navone, per 3/6, 6/3 i 6/2 en una apassionant final, celebrada el diumenge. 

Després del partit, es va realitzar el lliurament de premis amb la presència de la secretària general de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, Ana Ortells; l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; el regidor d'Esports, Raúl García de la Reina; la presidenta del Club Tennis Dénia, Elsa Bordehore; el president del CT Gandia, Miguel Castelló; un representant del Club de Camp Bixquert de Xátiva i el director del torneig, Manuel Sala.

El campió, Nick Hard, i el finalista. Mariano Navone, van dirigir unes paraules al públic agraint la seua assistència i el suport mostrat durant tot el torneig així com a l'organització del torneig l'esforç realitzat i als seus entrenadors.

A les semifinals, disputades el dissabte, també van arribar Joris de Loore i Jorge Martínez. 

En dobles, Alejandro García i Mario Mansilla van demostrar un gran nivell i van guanyar 6/2 6/3 a Samuel Martínez i Alejandro Manzanera

<<< Tornar a la portada