Pego enceta el Circuit Trail la Marina 2021-2022 el diumenge 24 d'octubre

  • Pego inicia el Circuito Trail la Marina 2021-2022 el domingo 24 de octubre
  • Pego inicia el Circuito Trail la Marina 2021-2022 el domingo 24 de octubre
  17/10/2021

El Circuit Trail la Marina reprèdrà el seu carril en Pego el diumenge 24 d'octubre després de l’any d’absència a causa de la pandèmia. Aquesta quarta edició te previst desenvolupar-se fins el proper mes de maig en les muntanyes de les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa.

La prova inaugural, organitzada per la secció de muntanya del Club Dorsal 19 en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de Pego, ha habilitat per a corredors un circuit llarg de 19 quilometres i desnivell de 1.200 metres i un recorregut curt de 13 quilòmetres amb un desnivell de 600 metres. Aquest últim també apte per a la marxa.

Segons ha detallat el regidor d’Esports, Raúl Tamarit, ambdós circuits, que tindran una eixida comú a les 8.30 hores des de la Pla de la Font, han estat configurats per a conjugar la pràctica atlètica amb el valor paisatgístic de les muntanyes pegolines més emblemàtiques. “Hem apostat per per les nostres muntanyes com a reclam de la tornada a la normalitat de l’esport després de la crisi sanitària, ja que aquesta prova suposa la recuperació de l’ampli i divers calendari esportiu que la Regidoria d’Esports i els diferents clubs hem organitzem al llarg de tot l’any i hem convertit en referència de cara a la comarca”, ha declarat Tamarit.  

Així mateix ha confirmat que la competició manté el format lliga de les darreres edicions, la qual serà distribuïda tant per equips com a títol individual, amb diferenciació de les diferents categories en base a l’edat en cares a les classificacions obtingudes a mesura que passen les  respectives proves, de forma que el líder provisional lluirà a l’inici de cadascuna d’elles una samarreta que el distingirà. Proves que, segons ha detallat, continuaran amb la Bernia Moscatel Trail de Xaló el 7 de novembre; i seguiran amb la la Tres Tossals de Gata de Gorgosen 28 de novembre; la Mitja Marató Oltà de Calp en 12 de desembre; la Almèdia Trail de Callosa d’Ensarrià el 16 de gener; la Castell d’Aixa Llíber el 30 de gener; la Mitja Maratò Ocaive de Pedreguer el 13 de febrer; la Gegant de Pedra d’Ondara el 20 de febrer; el Camí dels bandolers de Senija el 6 de març; la Aislandis Perimetral de Benissa el 12 de març; la Arrapapedres de Benialí el 27 de març; la Infernal Trail Orba el 24 d’abril; i la Trail de Primavera de Confrides el 14 de maig.

Per a totes elles els potencials participants tenen a la seua disposició la web https:www.mychip.es/circuito/circuit-trail-marina-2022-1 per a formalitzar les oportunes inscripcions.

Subscriu-te!