Primera Regional: Pego, Orba i Gorgos empaten i el Pedreguer sorprén amb un gran triomf a casa del Portuaris

Primera Regional: Pego, Orba y Gorgos empatan y el Pedreguer sorprende con un gran triunfo en casa del Portuarios
  23/04/2023

La jornada vinté-sisena en el grup VI de la Primera Regional ha deixat empats per al Pego i l'Orba que avancen encara que menys en les seues aspiracions d'ascens, mentre se'ls acosta el quart classificat, el Contestà. L'Orba va igualar 2-2 a casa del Gorgos, en un duel que es va resoldre en el tram final del partit. Els visitants es van avançar en el minut 11 amb una miqueta en pròpia porta, però Axel va igualar abans del descans. En la segona part de nou l'Orba es va posar per davant amb un gol de Guillem en el minut 66, però es va quedar amb dos jugadors menys per l'expulsió de Jorge i Lleches, i el Gorgos va espentar fins a marcar l'empat en el minut 94, obra novament d'Axel.
    El Pego segueix al seu, i malgrat que en aquesta jornada se li va escapar un triomf a Bellreguard en el minut 97 de partit (2-2), el punt pot servir per a avançar en el seu còmode camí cap a l'ascens. De fet, compta amb un marge de 9 punts mancant 12 per disputar. Els rogets es van posar 0-2 amb punts de Jorge i Germán, però els locals van igualar en l'últim tram de la trobada.
    L'alegria de la jornada la va donar el Pedreguer, que va aconseguir un gran triomf a casa del Portuaris (1-2), un dels equips capdavanters del grup. Els gols van arribar en l'últim tram del partit. Es va avançar el Portuarios de penal en el 68, encara que Elias va aconseguir igualar en el 82, i Paco Delgado va posar el 1-2 definitiu en el minut 95.
    En el grup VII, el Benissa va caure a casa del l'Alfàs del Pi amb un rotund 4-1. Roberto va marcar l'únic punt dels de la Marina Alta.