Regional Preferent: El Dénia i el Jávea golegen i el Calp empata

Regional Preferente: El Dénia y el Jávea golean y el Calpe empata
  03/04/2023

La vinté-huitena jornada del Grup III de la Regional Preferent ha deixat un quasi ple de victòries per als equips de la Marina Alta. El Dénia i el Xàbia van golejar, mentre que el Calpe va traure un punt davant el potent Olimpic.
    El Dénia no va tindre problemes a golejar al cuer, el Muro, amb un rotund 4-0. Ferran Molina va obrir el marcador en el minut 35 i abans del descans Panucci va posar el 2-0. En la segona meitat, Destefano i Renzo van arredonir el resultat.
    A Xàbia també va haver-hi festí per als de casa, que li van endossar un 3-0 a l'Alberic, un rival directe en la lluita per la huitena plaça. Pese al marcador, el partit va estar molt disputat i no es va resoldre fins als minuts finals. Javi Hernández va posar per davant als locals en el minut 35, i els altres dos punts van arribar en el minut 89 i en el descans, obra els dos de Luis.
    El Calpe va fer una gran trobada davant l'Olimpic, equip que lluita per a aconseguir una de les tres places de promoció d'ascens. Es van avançar els visitants a la mitja hora, però el conjunt local no es va descompondre i va igualar el marcador abans del descans per mediació de Raúl. Els de Lauro van realitzar un partit molt seriós i ordenat per a sumar el seu desé-quart empat en lliga, una xifra quasi de rècord.