Regional Preferent: El Dénia cau 2-1 a Ontinyent i el Calp venç 2-0 al Contestano

Regional Preferente: El Dénia cae 2-1 en Ontinyent y el Calpe vence 2-0 al Contestano
  14/11/2021

El Dénia ha caigut derrotat en el Clariano contra l'Ontinyent per 2-1 en un partit entretingut i que s'ha resolt en la segona part. La primera meitat ha sigut disputat i amb ocasions en totes dues porteries. No obstant això, els locals es van avançar res més iniciar la segona part amb gol de Matías Aquino, que va posar el segon quasi al final de la trobada. Panucci va retallar per als deniers ja en el temps de descompte.

Per la seua part, el Calpe va guanyar a casa contra el Contestano per 2-0, amb punts de Xavi i Leider en el primer període.

Amb els resultats que s'han donat en aquesta jornada, amb triomf del Gandia contra La Nucia B, la lliga es posa roent al cap, amb quatre equips en tot just dos punts de diferència: Tavernes (20), Jávea i Gandia (19), i Ontinyent (18). Calp i Dénia, juntament amb l'Olleria, trauen el cap amb 16 punts.