Sanet i Els Negrals: El desplegament de color de les quintaes calfa la temperatura a les festes del Crist de la Salut

Sanet i Els Negrals: El desplegament de color de les quintaes calfa la temperatura a les festes del Crist de la Salut
  03/09/2016

Les festes de Sanet i Els Negrals 2016 han tingut la seua novetat en la celebració del Dia de les quintades per primera volta en el si del municipi, desprès que la comissió de festes de 2017 haja habilitat un espai al voltant de les escoles, per tal de deixar de peregrinar als pobles veïns per aquest motiu. El nou format ha calfat la temperatura a l'inici del programa al traduir-se en una manifestació de alegria i color, que ha recuperat l'essència participativa tradicional de les festes patronals.

La participació ha estat el denominador comú de l'agenda festera sobre tot en els sopars populars i les revetlles que han agafat el paper d'eixos per acollir als centenars de visitants que ha rebut el municipi durant les darreres nits.

A ambdues activitats s'ha afegit la globotada i la casserolada on la xicalla ha manifest el seu entusiasme fester a l'espera de les carrosses de hui. La vessant solemne ha estat oberta per l'ofrena de flors a la Verge, que ha protagonitzat la menudalla, i ha continuat amb la processó a la venerada imatge del patró.

Subscriu-te!