Segona Regional: El Teulada guanya en Foietes (0-1) i es garanteix la lluita per l'ascens

Segunda Regional: El Teulada gana en Foietes (0-1) y se garantiza la lucha por el ascenso
  27/03/2023
El Verger venç a Oliva 1-3 i continua tercer

El Teulada-Moraira va aconseguir un gran triomf a casa del Foietes Benidorm amb un únic punt de Fernando Munera que va arribar en el descompte. La victòria enfront del tercer de la classificació consolida als teuladinos en la segona plaça que garanteix almenys el lloc del play off per l'ascens -la distància és ja de dotze punts-. Però a més el Teulada-Moraira, únic equip invicte del grup, es manté a tan sols un punt del líder l'Alacant Enyeca, amb el qual es jugarà el títol de campió en les pròximes jornades.
    En la resta de trobades, el Benitatxell va guanyar a casa del Mutxamel B (1-2) amb punts de Joel i d'Adrián Serrat, aquest últim en el minut 94. L'Ondarense es va apuntar al mateix guió, amb un triomf agònic pel mateix marcador en el camp de l'Alacant City B (1-2) i amb tants que van arribar en l'últim quart de partit. Va marcar Pepe en el 75, igual l'Alacant City en el 85, i Javier Fernández va posar el 1-2 definitiu en el minut 96.
    Per part seua, el Joventut de Pedreguer va caure derrotat a Finestrat amb un marcador contundent de 5-1, amb una miqueta de Mar Miralles per a maquillar el resultat. El Beniarbeig no va poder passar de l'empat a un a casa del cuer, l'Atlètic Sant Blas, que va sumar el seu primer punt de la temporada malgrat jugar amb un menys des de la primera mitja hora de partit. Va marcar Mario Collado però el Sant Blas va igualar després del descans.
    Per part seua, el Verger segueix al seu ritme i va sumar una nova victòria en aquesta ocasió a casa de l'Oliva B, amb gols de Ferran, Juan Antonio i Venti.