Sonja Dietz serà la Torraora d’Honor de la Fira de l'Embotit de la Vall de Pop

Sonja Dietz será la Torraora d’Honor de la Feria del Embutido de la Vall de Pop
  28/02/2018
La cita tindrà lloc diumenge que ve 4 de març a Llíber

La presidenta del Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA), Sonja Dietz, ha estat designada per a l'entranyable càrrec de Torraora d’Honor, distintiu que concedeix l'Associació Turístic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP) en el marc de la Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional. Una trobada que, en aquesta la seua setena edició, es donarà cita a Llíber diumenge que ve 4 de març.

La fira s'iniciarà a les 9 del matí amb la preparació de les barbacoes on es rostiran decneas de quilos d'embotits com a sobrassades, botifarras, llonganisses, xoriços o pancetas elaborats pels principals professionals d'aquest sector tan reconegut en aquesta zona. Aprofitant la trobada, Bodegas Xaló presentarà els nous vins blanc i rosat amb la denominació Pla de Llíber. Durant la fira es poden degustar també altres productes típics i tradicionals de la gastronomia de la Vall de Pop com a dolços i respoteria, vins i mels. Com a novetat, els Llauradors d’Alcalalí presentaran l'assortiment d'ametlles, un nou producte que es comerciala sota la marca de Flor d’Alcalalí.

El programa de la fira es completa el dissabte 3 de març amb una nova excursió que ha donat a conèixer la ATEVAP i que porta per títol Llíber i la Cultura del Raïm. La ruta, d'un nivell de dificultat baix, visita els punts de major interès del nucli urbà de Llíber i també del seu terme, per descobrir els riu raus o els antics pous d'aigua, entre altres elements. Posteriorment s'inicia un passeig fins al municipi veí de Xaló, on es visita el rastre i a les instal·lacions de Bodegas Xaló.

<<< Tornar a la portada