Canfali Marina Alta

Supermercats masymas distribueix 20 tones d'aliments per a primera necessitat en tota la Comunitat Valenciana

Supermercados masymas distribuye 20 toneladas de alimentos para primera necesidad en toda la Comunitat Valenciana
  23/04/2020
Les ajudes es reparteixen a través dels bancs d'aliments i Creu Roja

Supermercats masymas ha donat 20 tones de productes de primera necessitat als Bancs d'Aliments i Creu Roja de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Davant l'increment de sol·licituds d'ajuda que aquesta rebent després de l'esclat de la crisi sanitària, la cadena valenciana s'ha compromés a subministrar un carregament d'aliments no peribles.

Segons el director general de masymas, José Juan Fornés, “en la crisi econòmica passada vam constatar el sofriment de moltes llars i ara veiem que això es comença repetir perquè moltes d'elles s'estan quedant sense ingressos des que es va decretar l'estat d'alarma, ja siga pels ERTEs de les empreses afectades o pel tancament de molts xicotets negocis”. Fornés ha subratllat també que “és el moment de ser veritablement solidaris perquè ens trobem davant un escenari que tindrà conseqüències molt més greus que les de l'última crisi i que deixarà unes seqüeles econòmiques i socials terribles”.

Així mateix, a Múrcia, on també compta amb implantació, l'empresa va participar dies arrere en la donació realitzada per l'Associació de Supermercats de la Regió de Múrcia (ASUMUR) al Banc d'Aliments del Segura, dins del conveni de col·laboració que l'associació manté amb aquesta comunitat autònoma per a subministrar productes de primera necessitat en situacions de catàstrofe.

Cercar notícies
Agenda