Un informe confirma que el mort en els bous al carrer de Pedreguer no va resultar empitonat

Un informe confirma que el muerto en los bous al carrer de Pedreguer no resultó empitonado
  20/07/2022

Un informe que ha elaborat la Policia Local de Pedreguer confirma que el mort en els bous al carrer de la primera vetlada de les festes no va resultar empitonat. Els fets van ocórrer sobre les 2.30 hores de la matinada del divendres al dissabte quan el mort, un turista francés, va ser envestit per un bou quan es trobava entre els barrots d'una llotja, i que va resultar voltejat i després calcigat quan estava en el sòl”. 
    Segons el primer comunicat mèdic emés pel facultatiu que li va atendre al costat del mateix recinte, “la persona accidentada va resultar afectada al cap, zona temporal, i el coll, amb pèrdua de consciència, però sense ferida d'asta de bou”. Llavors es va ordenar el seu trasllat a l'Hospital Comarcal de Dénia amb l'ambulància que atenia el servei i en companyia del propi metge, i va ser ingressat amb pronòstic reservat. El dilluns es va conéixer que l'estat de salut del ferit era molt greu, i que es trobava en coma induït en l'UCI de l'hospital. Just una setmana després, el dilluns 18, va ser comunicada la seua defunció. 
        L'Ajuntament ha emés un comunicat en el qual lamenta profundament la mort d'aquest home, i manifesta “el suport i condol a la família i amics del difunt”. En el mateix comunicat s'apunta que durant els festejos taurins han sigut atesos 13 persones amb ferides lleus i 2 que van haver de ser hospitalitzades -una d'elles la víctima mortal-. Per tant, excepte per aquest fet luctuós, el balanç és que “les festes s'han desenvolupat d'una manera bastant satisfactòria”, malgrat que han hagut més sessions i entrades de bous que mai. L'equip de govern també ha volgut fer arribar el seu suport al jove d'Albaida que va ser banyegat en l'última sessió taurina, i que es recupera en el seu domicili.

<<< Tornar a la portada