David Ferrer donarà nom a la pista central del CT Xàbia

  • David Ferrer dará nombre a la pista central del CT Xàbia
  • David Ferrer dará nombre a la pista central del CT Xàbia
  30/08/2019

La pista central de les instal·lacions del Club Tennis Xàbia serà batejada amb el nom de David Ferrer, el tennista xabienc que recentment s'ha retirat del circuit professional. El nomenament es va donar a conéixer dissabte passat dins del marc del Torneig Open organitzat per l'Acadèmia Tennis Ferrer i que va servir d'homenatge al tennista.

            El president del CT Xàbia, Guillermo Cardona, en representació de la junta central, va ser l'encarregat d'anunciar la decisió davant el públic reunit per al lliurament de trofeus d'aquest torneig. Cardona va fer lliurament a més d'una placa commemorativa a Ferrer, soci honorífic i considerat com un “exemple per als esportistes i un orgull per a la ciutat”.

            En les pròximes setmanes, la junta directiva anunciarà la data en la qual tindrà lloc l'acte de col·locació de la imatge commemorativa en la Pista Central en el qual estaran com a convidades les autoritats, socis, família i amics de Ferrer, i tots aquells que desitgen participar d'aqueix nomenament oficial.

Subscriu-te!